Despre Noi

EuRoSite.ro

EuRoSite.ro este un canal de distributie atat pentru produse proprii create de touroperatorii nostri, cat si pentru ofertele partenerilor externi si interni.
Avantajul tau este clar: poti gasi aproape de casa, in toate orasele principale din tara, ofertele tuturor marilor tour operatori, la acelasi raport calitate/pret.

Fara efort, rapid si comod!
Daca timpul nu iti permite deplasarea intr-o agentie, da un telefon sau sa trimite un e-mail catre consultantii nostri si veiprimi oferta dorita in cel mai scurt timp!

Destinatii externe
Indiferent ca e vorba de sejururi, circuite, city break-uri, cazari individuale, excursii tematice (rafting, vizite in parcuri de distractii, expeditii in desert, safari etc.) noi te sfatuim si iti oferim variante dintre care poti alege.

Destinatii interne
Avem un potential turistic urias si de aceea am pregatit oferte care sa te determine sa descoperi Romania. Promovam atat turismul rural cat si cel cultural, litoralul Marii Negre, statiunile montane, Bucovina, nordul Moldovei, Oltenia istorica, Transilvania, Delta Dunarii - pentru a enumera doar cateva dintre regiunile care asteapta sa fie descoperite.
Un sistem de gestiune si vanzare produse turistice cu traditie in peisajul turistic Romanesc
Povestea incepe in anul 2004 - anul infiintarii Touring IT Logistic, care a preluat administrarea si dezvoltarea sistemului EuRoSite. Contemporana cu primii ani in care Romania a cunoscut o dezvoltare rapida in domeniul online al asistentei turistice , EuRoSite a reusit sa ajunga , dupa primii 8 ani de operare printre firmele recunoscute ca un jucator important in piata fiind activa in urmatoarele directii:
  • INCOMING
  • OUTGOING
  • TICKETING
  • TURISM INTERN
  • TURISM de AFACERI

In anul 2004, integrata intr-o noua forma de organizare aplicatia si-a croit drum in reteaua de distributie EuRoSITE reusind sa asigure suportul logistic pentru vanzarea produselor specifice.
Dupa o prima etapa s-a trecut la etapa de tehnologizare a activitatii in activitatea de vanzare, facturare, gestiune clienti, TIL asigurand suportul de specialitate in dezvoltarea sistemului de gestiune si rezervari EuroSite.

2003-2018, de 15 ani pe piata turistica Romanesca si Internationala. 
Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?