PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE
PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE
PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE
PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE
PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE
PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE
PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE
PROFITA DE CEA MAI BUNA OFERTA A NOASTRA
FA-TI O REZERVARE CHIAR ACUM
CONTACTEAZA-NE

Descopera PRAGA - Orasul de aur !

Tarife persoana/camera dubla:
 Plecare 21.09.2018 - 350 €;
 Plecare 28.10.2018 - 350 €.

   Plecari: 21.09, 28.10.2018

  Durata: 9 nopti/11 zile

  Bucuresti - Budapesta - Praga

  Tarif: de la 300 Euro/persoana in camera dubla

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Contacteaza-ne la:

+40 (744) 325 015

Sau trimite o cerere pentru acest produs

Fa o rezervare acum

Ziua 1

PRAGA TUR PIETONAL CU INSOTITORUL DE GRUP Mic dejun. Azi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel oras hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava, pe care il vom traversa si noi. Seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul Vltava. In timpul croazierei veti putea admira luminile orasului Praga, care sunt fermecatoare.

 

 

Ziua 2

EXCURSIE OPTIONALA LA KARLOVY VARY Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, renumita statiune balneoclimaterica din Europa centrala, datorita izvoarelor sale termale. Karlovy Vary sau Karlsbad (denumirea germana) este situat in vestul Bohemiei, la confluenta raurilor Ohre si Tepla, la o distanta de 130 km de Praga, iar numele sau a fost dat in cinstea lui Carol al IV-lea, Imparatul Imperiul Roman si Rege al Bohemiei care a fondat orasul in anul 1370. Statiunea este atat de faimoasa datorita abundentei de izvoare termele: 13 izvoare principale, alte 300 de izvoare mici si raul Tepla cu apa calda. Insa, apele termale nu sunt singura bogatie a orasului, ci si obiectele din cristal de Bohemia sau portelan produse in fabricile mestesugarilor de aici. Pe drumul dintre Praga si Karlovy Vary vom propunem o oprire la fabrica de bere KruLAovice, care a fost intemeiata in 1581 si era fabrica care furniza bere pentru familia imperiala a Austriei. Seara, intoarcere la Praga si cazare.

 

 

 

 

Ziua 3

EXCURSIE OPTIONALA LA KUTNA HORA Mic dejun. Excursie optionala la orasul medieval Kutna Hora din secolul al XIII-lea, situat la 70 km distanta de Praga. Orasul care gazduieste o mina de argint este bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras ca si importanta, dupa Praga. A fost inclus in patrimoniul UNESCO in anul 1995. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare. Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.

 

 

 

 

Ziua 4

EXCURSIE OPTIONALA LA DRESDA Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Dresda. Dresda, numita si Florenta de pe Elba este capitala landului Saxonia si este situata foarte aproape de granita cu Cehia. Orasul este situat pe malul fluviului Elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor Saxoni. In trecut, orasul mai era numit si cutia cu bijuterii datorita centrului construit in stil baroc si rococo. Vom putea admira castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Intoarcere la Praga.

 

 

 

 

Ziua 5

PRAGA BUCURESTI Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:35 si sosire in Bucuresti la ora 12:25.

 

 

 

 

 

 

Praga, orasul de aur !

Praga este echivalentul Parisului in materie de frumusete. Istoria sa este veche de un mileniu, iar berea este cea mai buna din Europa. Nu este surprinzator faptul ca dupa revolutia de catifea din 1989, vizitatori din toata lumea au venit in numar mare sa vada minunile acestui oras: podul Carol din sec al XIV-lea, castelul din Praga si molcomul rau Vltava care a inspirat cea mai frumoasa compozitie a lui Smetana.

Detalii Circuit PRAGA

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Praga si retur, compania TAROM;
5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 4*;
transferuri aeroport hotel aeroport;
tur panoramic de oras de jumatate de zi in Praga; 
insotitor roman de grup.
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

NU SUNT INCLUSE:
biletele de intrare la obiectivele turistice din program;
excursiile optionale (Karlovy Vary, croaziera pe raul Vltava, Kutna Hora, Dresda, cina traditionala);
asigurarea medicala;
asigurarea storno, care se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice;
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 07:50 Praga 08:45 
Praga 09:35 Otopeni 12:25 
DESCRIERE HOTEL: 
Hotelul Duo este situat la doar 12 minute de mers cu metroul fata de centrul orasului Praga. Hotelul modern este unul dintre cele mai bune din Praga datorita serviciilor de calitate, camerelor moderne si atmosferei placute. Camerele sunt echipate cu: baie, aer conditionat, internet wireless, facilitati pentru preparare ceai si cafea, uscator de par, seif, TV satelit, frigider, telefon. In plus, hotelul ofera o piscina acoperita, sauna si sala de fitness. 
www.hotelduo.cz 

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE: 
Karlovy Vary: 70 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras, pranzul).
Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restauranthotel inclus): 50 EURO / persoana 
Excursie la Kutna Hora: 50 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras).
Croaziera pe raul Vlatava cu cina inclusa (durata: 3,5 ore): 35 EURO/ persoana.
Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras).

GRUP MINIM: 
20 persoane. Pentru grup 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

   Plecari: 21.09, 28.10.2018

  Durata: 9 nopti/11 zile

  Bucuresti - Budapesta - Praga

  Tarif: de la 300 Euro/persoana in camera dubla

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.' hello there 

Contacteaza-ne la:

+40 (744) 325 015

Sau trimite o cerere pentru acest produs

Lorem ipsum dolor sit amet, ea sumo quaeque dolorum nam.

Trimite o cerere de rezervare